Фінський уряд пропонує стипендіальні програми українським науковцям Русская версия

Фінський уряд пропонує стипендіальні програми від 3 до 9 місяців для науковців, що здобувають докторських ступінь, з метою здійснення досліджень в фінських університетах. Програма Стипендіального фонду фінського уряду є доступною для всіх молодих науковців незалежно від сфери дослідження. Стипендії не надаються особам, які здобувають ступінь Магістра або ж отримали ступінь Доктора наук.

Заявка програми Стипендіального фонду фінського уряду не є проханням про навчання чи працевлаштування з метою проведення дослідження. Це є лише проханням про фінансову підтримку.

Для того щоб мати можливість подати заявку на отримання стипендії, Ви повинні отримати підтвердження про працевлаштування (навчання чи дослідження) у фінському університеті або громадській науково-дослідницькій установі.

Стипендія включає місячне утримання у розмірі 1200 євро. Ця стипендія є цілком достатньою для однієї особи.

Національне управління стипендіальних програм кожної країни презентує заявки до 10 кандидатів для Стипендіального фонду фінського уряду. Крайні терміни для призначення кандидатів на отримання стипендії національними управліннями встановлюються Центром міжнародних обмінів (СІМО) до 28 лютого кожного року.

Надання стипендій базується головним чином на угодах про культурне співробітництво та спільних домовленостях між Фінляндією та Україною.

За матеріалом Громадський простір.
Новини за темою:
  • Європейський університет Віадрина пропонує стипендії для українців
  • Львівський інститут менеджменту пропонує курси "Еліта нації"
  • Програма імені Лео Бека оголошує 12 докторантських стипендій з німецької-єврейської історії
  • Міністр освіти України запропонував механізм подолання "смуги мовного відчуження" та мовних бар’єрів
  • Самбір першим в Україні затвердив програму розвитку Пласту
 13.11.2012 10:39
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Скорпіон (24.10 - 22.11) Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сегодня у Скорпионов будет значительный прилив энергии. Стоит использовать ее для достижения целей и преодоления препятствий, которые встречаются на пути. Будьте готовы действовать и не бояться... далі

Інші гороскопи