Д.Табачник очолив Молодіжну раду при Кабміні Русская версия

Д.Табачник очолив Молодіжну раду при Кабміні

Кабінет Міністрів затвердив склад молодіжної ради при уряді. Раду очолив Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник.

Всього до складу ради увійшли 54 особи, в тому числі депутат Верховної Ради (фракція Партії регіонів), голова Всеукраїнської спілки молодіжних та дитячих громадських організацій "Український молодіжний форум" Андрій Пінчук, депутат Київської міської ради (фракція Партії регіонів), голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Українська спілка молодих депутатів" Володимир Філіппов, депутат Донецької міської ради, член Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Центр молодіжних ініціатив "Школа лідерів" Олександр Адамов.

Згідно з повідомленням прес-служби Кабміну, склад ради формувався на основі пропозицій всеукраїнських молодіжних громадських організацій, спілок та органів студентського самоврядування з урахуванням регіонального представництва.

До складу ради увійшли найбільш талановиті, інтелектуально розвинені та соціально активні молоді люди за результатами проведеного Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України (МОНМС) конкурсу.

Нагадаємо, 20 червня Кабмін створив молодіжну раду як тимчасовий консультативний, дорадчий орган уряду на чолі з Міністром освіти і науки, молоді та спорту України.

За матеріалом Форум.
Новини за темою:
  • Випускники Київських духовних шкіл перші на пострадянському просторі отримають офіційно визнані державою документи
  • Відеопоради для розвитку дошкільнят від МОН і ЮНІСЕФ
  • В Києві відбулася молодіжна акція "Пам’ятати. Відродити. Зберегти"
  • Кіровоградських учнів переконуватимуть жити і працювати в Україні
  • Юрій Павленко: Міністерство має стати центром формування цілісної державної молодіжної політики
 05.11.2012 14:34
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Дед Мороз, уже хороший, приходит по очередному вызову:
- Чтобы ты хотел, милый мальчик, в подарок?
Ребенок, ни слова не говоря, заряжает Деду Морозу кулаком в морду.
- Мальчик, за что?
- А это за прошлый год!
Інші анекдоти