Лікарі попереджають батьків про небезпеку батута Русская версия

Американська академія педіатрів попереджає про небезпеку травматизму, пов’язаного з використанням дитячих батутів. Згідно рекомендаціям, виданим організацією в 1999 році, ігри на цих розважальних тренажерах цілком допустимі, якщо вони оснащені захисними засобами, такими як сітка і пом’якшувальна набивка.

Кількість госпіталізацій складає 3%. Це свідчить про те, що такі розваги становлять серйозну небезпеку, вважають фахівці. До 75% всіх нещасних випадків на батутах відбуваються, коли там знаходяться двоє. Як правило, сильніше страждає найменша дитина під час невдалого приземлення, після того, як її підкидає вгору сила стрибка важчого товариша.

Серед подібних травм 10-15% – це забиття голови й шиї. Інколи вони не проходять повністю і становлять загрозу здоров’ю в майбутньому. А в 1 випадку з 200 постраждалий отримує хронічне пошкодження нервової системи, особливо після невдалих сальто або переворотів.

За матеріалом АМИ-ТАСС.
Новини за темою:
  • Батьківська мотивація впливає на академічні результати студентів
  • Ісламське повстанське угруповання підірвало до 70 студентів та їхніх батьків
  • В Іспанії батьків неповнолітніх курців штрафуватимуть
  • Більшість шведських студентів хочуть працювати на батьківщині
  • У США батьків судять за шкільні прогули дітей
 26.09.2012 17:04
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Америка ведет две войны - с терроризмом и с ожирением.
Особая удача - когда попадаются жирные террористы.

Інші анекдоти