За хабарництво засуджено викладача Львівського медуніверситету Русская версия

Постановлено вирок суду у кримінальній справі, порушеній прокуратурою Львова стосовно асистента кафедри факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького (ЛНМУ). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

У ході досудового слідства з’ясовано, що вказаний працівник навчального закладу відповідно до своїх службових обов’язків проводив практичні заняття. Достовірно знаючи, що лікар-слухач Ю. систематично протягом періоду навчання не відвідував такі заняття індивідуальної спеціалізації та, відповідно, не мав права на відповідний сертифікат про проходження такого навчання, викладач вимагав та одержав від останнього хабара сумі 200 доларів США взамін за отримання сертифікату.

Під час судового розгляду справи вина обвинуваченого у хабарництві працівника ЛНМУ ім. Данила Галицького повністю доведена сукупністю зібраних прокуратурою доказів.

Вироком суду нечистого на руку викладача визнано винним та засуджено до штрафу на суму 10200 грн із позбавленням на 3 роки права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих обов’язків.

За матеріалом ZIK.
Новини за темою:
  • На премію Верховної Ради претендують 2 випускників Львівського ліцею
  • На премію Верховної Ради претендують 2 випускника Львівського ліцею
  • Сергій Шкарлет був дуже здивований через обурення громадськості щодо зарплат викладачів майбутнього президентського вишу
  • Викладачів ВНЗ, студентів та аспірантів запрошують до Словаччини
  • Німецький проєкт Skills4Recovery наступного року підготує 500 викладачів системи профтехосвіти
 12.06.2012 10:08
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №5050

Випадковий прикол
Інші приколи