"Останній дзвінок" у кримських школах перенесли на 11 травня Русская версия

Документи про повну загальну середню освіту вручаються випускникам 11-х класів в урочистій обстановці 12-13 травня, повідомили в прес-службі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Криму. Документи про базову загальну середню освіту вручаються випускникам 9-х класів 31 травня - 1 червня.

Як відзначила глава Міністерства освіти і науки, молоді та спорту Криму Віталіна Дзоз, цього року учні отримають всі необхідні знання відповідно до розроблених планів, і проведення Євро-2012 не вплине на навчально-виховний процес. "Всі терміни чітко визначені, державна підсумкова атестація буде проведена в установленому порядку, і всі випускники вчасно отримають свої атестати", - підкреслила Віталіна Дзоз.

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України і листів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України у зв’язку з проведенням Євро-2012 в цьому навчальному році навчальні заняття завершуються в 1-8-х і 10-х класах - 25 травня, в 9-х класах - 14 травня, в 11-х класах - 3 травня 2012 року.

Свято "Останній дзвінок" для випускників 9-х і 11-х класів пройде 11 травня 2012 року. Крім того, 25 травня для випускників 1-8-х і 10-х класів будуть проведені урочисті заходи у зв’язку із завершенням навчальних занять.

За матеріалом В городе.
Новини за темою:
  • "З огляду на погодні умови" у школах Рівного осінні канікули об’єднають із зимовими
  • "Свобода" закликає освітян відзначити День української мови у школах
  • "Школа молодого політика" оголошує новий набір учасників по Харківській області
  • "Школа не має права забороняти учням використовувати мобільні телефони. Але вчитель має право зробити зауваження", - Сергій Горбачов
  • "Школа супергероїв": тепер це державна установа
 10.02.2012 09:55
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №1175

Випадковий прикол
Інші приколи