Розпочалася реєстрація абітурієнтів, які виявили бажання пройти тестування Русская версия

Розпочалася реєстрація абітурієнтів, які виявили бажання пройти тестування
Реєстрація осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в 2012 році, триватиме з 1 січня до 20 лютого 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

На офіційному сайті УЦОЯО розміщено програму створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2012 році. Для оформлення заяви-реєстраційної картки необхідно завантажити програму реєстрації на комп’ютер та виконати всі передбачені нею дії.

У розділі "Підготовка до ЗНО-2012" на офіційному сайті УЦОЯО розміщено характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року.

За матеріалом УЦОЯО.
Новини за темою:
  • Сертифікація-2024: реєстрацію завершено
  • Проєкт «Єдині» почав реєстрацію на нові безкоштовні курси з вивчення української мови
  • Перебіг реєстрації для участі в сертифікації вчителів станом на 23 січня
  • Асоціація благодійників України проводить реєстрацію на Національний конкурс «Благодійна Україна»
  • Стан реєстрації для участі в сертифікації вчителів
 03.01.2012 10:25
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Водолій (21.01 - 18.02) Водолій (21.01 - 18.02)

Сегодня Водолеи могут почувствовать упадок сил в начале дня, но не переживайте – восстановиться получится очень быстро. К вечеру захочется свободы творчества, креатива и самовыражения. Поддайтесь... далі

Інші гороскопи