Учителям-інвесторам довгобудів будуть надавати "кредитні канікули" Русская версия

Учителям-інвесторам довгобудів будуть надавати
Кабінет Міністрів вніс зміни у свою постанову від 21 березня 2007р. №519, що визначає порядок використання коштів пільгових довгострокових кредитів на будівництво житла науковцям. Нова редакція постанови визначає можливість подальшої видачі пільгових кредитів Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву на придбання (реконструкцію) житла педагогами, регулює питання сплати пені з прострочених платежів і встановлює умови надання "кредитних канікул". Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства.

"Ми усуваємо протиріччя із Цивільним кодексом, і тепер пеня буде нараховуватися не на всю суму кредиту, а тільки на прострочені платежі. Крім того, у випадку затримки більше шести місяців з уведенням житла в експлуатацію, позичальник Фонду одержує можливість платити тільки відсотки. Для основної суми в договір можуть вноситися зміни, відносно пільгового періоду до року, або до поновлення будівництва", - відзначив глава відомства Анатолій Близнюк.

За словами міністра, зміни в постанову вдосконалюють діяльність Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, забезпечать більш ефективне використання бюджетних коштів і дозволять Фонду забезпечити дотримання прав і інтересів позичальників при будівництві (реконструкції) і придбанні житла педагогічним і науково-педагогічним працівникам.

За матеріалом Biz.liga.net.
Новини за темою:
  • Чи будуть у наступному навчальному році молодші класи навчатись очно?
  • Команда Ukraine Global Faculty анонсує нові лекції, що відбудуться у березні-квітні 2024 року
  • Висновки "Венеціанки" будуть враховані, але не змінять закон про освіту – міністр
  • В школах евакуаційні виходи тепер будуть обладнані дверима «антипаніка»
  • Уряд: тепер підручники для повторного друку будуть обирати вчителі
 23.09.2011 10:31
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Лев (23.07 - 23.08) Лев (23.07 - 23.08)

Сегодня Львы чрезмерно уверены в себе. Это отличный момент для того, чтобы взять инициативу в свои руки и решительно действовать. Вы можете добиться значительного прогресса в своих делах, если будете... далі

Інші гороскопи