Український школяр потрапив до фіналу юнацького чемпіонату Європи з боксу Русская версия

У м.Грозний (Чечня, РФ) відбувся чемпіонат Європи з боксу серед школярів. Успішно виступив на змаганнях львівський боксер, учень Львівського УФК Роберт Мартон. Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

У ваговій категорії до 68 кг Роберт Мартон зумів вийти до фіналу, в якому зустрівся з російським боксером Ісою Шахмановим. Кращим боксером турніру був визнаний Іса Шахманов, уродженець Чеченської республіки і вихованець республіканської школи боксу.

Нагадаємо, що Роберт Мартон перемагав упевнено своїх суперників: турка Фукрана Медетоглу з Туреччини – 6:0 та азербайджанця Тебріза Гаджізаде – 3:1.

Окрім Роберта Мартона до фіналу у своїх вагових категоріях пробилося ще троє українців – Артур Пригода (до 41,5 кг), Раміль Гаджієв (до 56 кг) і Владислав Хрипченко (до 72 кг).

За матеріалом ЗІК.
Новини за темою:
  • "Teraz Wroclaw" в українських Центрах європейської інформації
  • "1+1 медіа" запускає проект для школярів "Подорож у телевізійне Задзеркалля"
  • "Лабораторія Касперського" оголошує конкурс для школярів
  • "Ми побачили величезну силу та хоробрість українських вчителів та українського народу", - Ренді Вайнгартен
  • "Парк Київська Русь" проводить для школярів добродійну акцію
 18.07.2011 15:31
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Молодая, симпатичная девушка приходит в церковь, подходит к священнику. На ней ни макияжа, ни бижутерии, одежда консервативно-строгая. Потупив голову, спрашивает: "Батюшка, а как вы понимаете концепцию протеирея Феофана о социально-патриархальном единении души человека с Господом Богом на основании его религиозных воззрений, высказанную для русской православной епархии в Париже"? Батюшка... далі
Інші анекдоти