Випускники-сироти Харкова отримали фінансову допомогу від міськради Русская версия

Урочистий прийом дітей, позбавлених батьківської опіки, і дітей-сиріт, які є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів міста Харкова, пройшов 25 травня у Харківській міськраді.

У заході взяли участь заступник Харківського міського голови Айна Риженко, директор Департаменту освіти Ольга Деменко, ректори харківських ВНЗ.

"Пройде час, і ви обов'язково доб'єтеся успіху, станете самодостатніми людьми. Ми сподіваємося, що ви будете сильними і мужніми, прославлятимете своїми справами Харків і країну й залишитеся патріотами нашого міста. Ідіть по життю сміливо, і нехай у вас все вийде", - відзначила заступник Харківського міського голови Айна Риженко.

За дорученням Харківського міського голови Геннадія Кернеса вона вручила 16 випускникам іменні путівки, які можна буде пред'явити під час вступу до ВНЗ. Ці путівки нагадують про державну гарантію змісту і виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки.

Також випускники отримали пам'ятні дарунки (mp3-плеєри) й адресну фінансову допомогу у розмірі 1 тисячі гривень.

За матеріалом Харківська міськрада.
Новини за темою:
  • Дві школи на Прикарпатті отримали в подарунок найсучасніший доступ до мережі Інтернет
  • 20 січня у Харкові відбудеться презентація наукового видання "Університетська автономія: її друзі та вороги"
  • У Харкові презентували наукове видання "Університетська автономія: її друзі та вороги"
  • Школярі Харкова пишуть листи президенту "УЄФА" Мішелю Платіні
  • У Харкові стурбовані низьким рівнем реєстрації учасників зовнішнього тестування
 25.05.2011 16:47
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Козерог (22.12 - 20.01) Козерог (22.12 - 20.01)

Сегодня Козероги почувствуют прилив бодрости и захотят удовлетворить свои амбиции, и этому никто не будет препятствовать. Будьте готовы взять ответственность за принятие решений, но не бойтесь проявлять... далі

Інші гороскопи