У Донецькій області школяр напився до коми Русская версия

15 травня на березі одного з відстійників закритої шахти ім. Ізотова в Горловці Донецької області перехожі помітили групу малолітніх хлопців, що розпивали спиртні напої.

Зі слів перехожих, які звернулися до швидкої допомоги, підлітки сиділи на березі відстійника і щось випивали. Раптово одному з хлопців, який поліз у воду, стало погано. Діти самі витягли його з відстійника, після чого почали звати на допомогу.

Співробітники швидкої допомоги, приїхавши на місце виклику, діагностували гостру алкогольну інтоксикацію, яка спричинила кому у 12-річної дитини.

Тепер малолітньому п'яниці доведеться приходити до тями і тверезішати в реанімаційному відділенні Територіального медичного об'єднання "Сім'я і здоров'я".

За матеріалом 0629.com.ua.
Новини за темою:
  • У Дніпропетровську ДАІ нагородила школярів за кіно
  • Львівському національному університету імені І.Франка урізали держзамовлення
  • У Києві поновилося безкоштовне харчування більше 11,5 тисяч школярів
  • Євросоюз цікавиться донецькими школярами
  • Запрошуємо до участі у ІІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Платформа талантів"
 17.05.2011 17:43
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №7708

Випадковий прикол
Інші приколи