Харківський інститут розробив інноваційну технологію литва Русская версия

ДП "УкрНДІЛитмаш" (Харків) розробило для індустріальної групи "УПЕК" (Харків) інноваційну автоматичну формувальну лінію. Про це повідомили в прес-службі "УПЕК". Автоматична лінія використовуватиметься на ООО "Українська ливарна компанія" (Харків; входить в "УПЕК") для створення ділянки дрібного литва (до 15 кг).

Як повідомили в "УПЕК", запланована виробнича потужність нової лінії - близько 300 тонн на місяць. Також ділянка дрібного литва буде оснащена допоміжним сумішопідготовчим обладнанням. Сума інвестицій у створення ділянки дрібного литва складе 6 млн грн. Введення в експлуатацію ділянки намічене на III квартал 2011р., виведення його на проектну потужність - на IV квартал 2011р.

Запланований економічний ефект при роботі ділянки дрібного литва на повну потужність - близько 10 млн грн на рік. Зараз ведуться будівельно-монтажні роботи з приготування майданчика під установку формувального блоку і сумішопідготовчого відділення.

За матеріалом Status quo.
Новини за темою:
  • МОН розробило положення про супервізію у рамках Нової української школи
  • Київський політехнічний інститут змінив банк для виплати стипендій
  • Український інститут книги запрошує взяти участь в акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»
  • Інноваційні розробки університетів та наукових установ МОН
  • МОН розробив проект Положення про інституційну форму здобуття професійної освіти
 20.04.2011 09:20
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №3545

Випадковий прикол
Інші приколи