Опитування: Українські студенти обирають в основному цікаві для себе спеціальності Русская версия

Сучасні студенти обирають для себе ВНЗ і спеціальність, виходячи зі свого інтересу (39%), а престиж професії разом з можливостями подальшого працевлаштування у них на другому місці (21,5%). Про це свідчать дані опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи".

Поради батьків зіграли свою роль у виборі навчального закладу в 14% опитаних, а можливість в майбутньому заробляти хороші гроші поставили основною задачею 8%.

При цьому працювати в майбутньому по своїй спеціальності збираються 41% студентів, згодні на це за гідну зарплату ще 33%.

Загальнонаціональне опитування студентів було проведене фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва і фірмою Ukrainian Sociology Service з 23 березня по 3 квітня 2011 року. Всього було опитано 1008 студентів. Погрішність вибірки не перевищує 3,2%. Проект фінансується освітньою програмою фонду "Відродження".

За матеріалом Зеркало недели.
Новини за темою:
  • «Цифровий актив для України»: українські освітяни отримали майже три тисячі ноутбуків
  • «Українська література в коміксах»: презентовано культурно-мистецький проєкт для учнів 7-11 класів
  • «Треба залишити для дистанційного опанування українськими дітьми за кордоном тільки україноцентричні предмети», - Лілія Гриневич
  • «Новій українській школі – нова фізична культура»: у 5 класах НУШ розпочнеться пілотування модельної програми з фізкультури
  • «Невидані дипломи» українських студентів показують в Університеті Страсбурга
 12.04.2011 16:32
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №3445

Випадковий прикол
Інші приколи