Уряд України готує перегляд бюджетних видатків на освіту Русская версия

Рівень оплати працівників освіти і видатків на утримання і модернізацію навчальних закладів, який існує сьогодні, не може задовольнити ні суспільство, ні Уряд. Прем’єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що навіть в скрутній ситуації, коли бюджет держави переобтяжений виплатою астрономічних боргів попередників, необхідно шукати резерви для збільшення фінансування освіти. Про це повідомили у департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Глава Уряду доручив міністру фінансів Федору Ярошенку і міністру освіти і науки Дмитру Табачнику до 11 травня внести на розгляд Уряду узгоджені зміни до Бюджетного кодексу, які дозволять фінансувати дошкільні освітні заклади за рахунок першого (захищеного) кошику місцевих бюджетів.

Також міністру освіти й науки України доручено протягом місяця провести переговори з представниками освітянських профспілок щодо погоджених пропозицій до змін у Державний бюджет 2011 року а також для опрацювання пропозицій щодо бюджетного фінансування освіти на період до 2015 року.

За матеріалом ЗІК.
Новини за темою:
  • Європейський університет Віадрина пропонує стипендії для українців
  • Для участі у зовнішньому оцінюванні навчальних досягнень в Україні зареєструвалися більше 16 тис. осіб
  • Українським вченим запропоновано стипендії для навчання в Європейському університеті Флоренції
  • У школах та ВНЗ України проведуть заходи з популяризації астрономічних знань
  • 4-6 січня було проведено новорічну ялинку для дітей за участю Президента України
 12.04.2011 10:56
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

На свадьбе тамада развлекает народ:
- Тихо ! А теперь конкурс - кто страшнее скорчит рожу.
Все начинают кривляться. Через минуту:
- Победила невеста!
Невеста (грустно):
- А я и не играла!
Інші анекдоти