Ярослав Гінка: Український католицький університет треба звільнити від сплати земельного податку Русская версия

Український католицький університет (УКУ) треба звільнити від сплати земельного податку і взагалі всіма можливими способами сприяти розвитку цього закладу, тому що це на сьогодні є один з небагатьох осередків українства в Україні. Про це заявив голова ЛОО партії "Удар", депутат Львівської міськради Ярослав Гінка.

"Я не бачу жодних проблем, щоб УКУ звільнити від сплати земельного податку", – зазначив Гінка. Він звернув увагу, що вибірково одні громади звільнили від такого податку, а УКУ – ні.

"Я вважаю, що на цій сесії знову це питання має бути на порядку денному одним з перших. І я надіюсь, що вже хоч цього разу депутати проголосують", – сказав депутат.

Ярослав Гінка дивується, чому взагалі навколо УКУ виникла така ситуація. "Не знаю, можливо, є якісь особисті рахунки "Свободи" з представниками Українського католицького університету. Як на мене, "Свобода" мала би навпаки виступати за те, щоб звільнити УКУ від податку", – сказав він.

Нагадаємо, на сесії Львівської міської ради депутати не проголосували за те, аби звільнити Український католицький університет від сплати земельного податку. Це питання перенесли на наступну сесію. Водночас, від сплати такого податку звільнили низку релігійних установ.

За матеріалом ЗІК.
Новини за темою:
  • Європейський університет Віадрина пропонує стипендії для українців
  • Українським вченим запропоновано стипендії для навчання в Європейському університеті Флоренції
  • У Черкаському національному університеті пройде конференція "Проблеми математичної освіти"
  • У Києві відбудеться Всеукраїнський астрономічний педагогічний фестиваль
  • Студентам чернівецького університету продовжили канікули для економії енергоносіїв
 02.03.2011 16:51
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Абрам! Ты знаешь, как я к тебе отношусь! Если у тебя случится беда: обанкротится твоя фирма, рухнет твой банк, сгорит твой дом - приходи ко мне. Посмеемся вместе.

Інші анекдоти