В Україні оголошено конкурс учнівських робіт, присвячених 20-й річниці незалежності Русская версия

В Україні оголошено конкурс учнівських робіт, присвячених 20-й річниці незалежності
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України оголошує Всеукраїнський конкурс науково-пошукових робіт учнівської та студентської молоді, присвячених 20-й річниці незалежності України.

Метою Конкурсу є патріотичне виховання учнівської та студентської молоді, долучення підростаючого покоління до збереження та розвитку культурної спадщини шляхом вивчення історії рідного краю, історико-літературних пам'яток, народних традицій та звичаїв, виховання у молодого покоління толерантного ставлення до культур народів, які проживають на теренах України.

Конкурс проводиться на добровільних засадах у період з 1 березня до 29 квітня 2011 року серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів України. На Конкурс подаються самостійно підготовлені науково-пошукові роботи із зазначеного питання.

За матеріалом МОН Украины.
Новини за темою:
  • Запрошуємо до участі у ІІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Платформа талантів"
  • Стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2024
  • З 2025 року в Україні планують закрити низку шкіл
  • Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Мій весняний дивограй"
  • Розпочався Всеукраїнський проєкт «Енергоефективність та екологія для школярів»
 09.02.2011 11:15
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №5049

Випадковий прикол
Інші приколи