Школярам Києва розкажуть про місцеве самоврядування Русская версия

Школярам Києва розкажуть про місцеве самоврядування
У загальноосвітніх навчальних закладах Києва пройдуть тематичні уроки, де учням розкажуть про основи місцевого самоврядування.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, ці заходи приурочені до Дня місцевого самоврядування, що традиційно відзначається 7 грудня.

Крім того, з нагоди свята державними нагородами і нагородами Київського міського голови будуть відзначені працівники, які внесли вагомий особистий внесок до становлення і розвитку місцевого самоврядування в столиці України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 23 листопада відбудеться урочисте вручення стипендій і премій кращим студентам Києва.

За матеріалом Главред.
Новини за темою:
  • «Після переходу на 12-річку місцевій владі можуть знадобитися шкільні приміщення, які не використовуються нині», – Лілія Гриневич
  • Ярослав Макітра: Звільнення Табачника може стати кінцем дружби Києва і Москви
  • Янукович пообіцяв школярам Черкасщини 250 автобусів
  • Яку кількість дитсадків та шкіл потрібно збудувати в Києві та де на це взяти кошти?
  • Якою буде освіта в Києві в найближчі роки
 24.11.2010 17:56
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Козерог (22.12 - 20.01) Козерог (22.12 - 20.01)

Сегодня Козероги почувствуют прилив бодрости и захотят удовлетворить свои амбиции, и этому никто не будет препятствовать. Будьте готовы взять ответственность за принятие решений, но не бойтесь проявлять... далі

Інші гороскопи