Микола Валуєв безкоштовно викладатиме в звичайній школі Русская версия

Микола Валуєв безкоштовно викладатиме в звичайній школі
Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Микола Валуєв відкриває в Санкт-Петербурзі (РФ) Школу боксу. Структурний підрозділ фізкультурно-спортивної спрямованості відкриється на базі загальноосвітньої середньої школи №2 на вулиці Налічній.

У серпні відбувся набір шести груп по 15 осіб різного віку - від першокласників до випускників шкіл району. Заняття проводитимуть тренери - майстри спорту міжнародного класу.

У школі №2 відремонтовано спортивний зал для боксу, куплені меблі і спортивне обладнання, встановлений ринг і боксерські мішки. Крім того, в комплекс Школи боксу входить тренажерний зал з окремими роздягальнями, є душові. Микола Валуєв вручить рукавички 20 хлопцям, які займатимуться в Школі боксу.

У програмі також показовий спаринг юних боксерів, виступ творчих колективів. Заняття для дітей проводитимуться абсолютно безкоштовно.

За матеріалом AllBoxing.
Новини за темою:
  • Чилійські студенти вимагають безкоштовної освіти
  • Google запускає безкоштовну платформу для створення сайтів
  • Google запустив безкоштовний сервіс для онлайн-навчання Oppia: кожен може стати учителем
  • В’єтнамські студенти зможуть безкоштовно вивчати Леніна
  • В обсерваторії NASA зробили надзвичайні фото проходження Венери по диску Сонця
 29.09.2010 08:18
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №5680

Випадковий прикол
Інші приколи