ВНЗ Єгипту заборонили жінкам-викладачам носити нікаби Русская версия

ВНЗ Єгипту заборонили жінкам-викладачам носити нікаби
Ряд єгипетських ВНЗ заборонили жінкам-викладачам носити нікаби (мусульманська форма жіночого одягу, що повністю приховує обличчя і тіло жінки) на лекціях і семінарах.

Це рішення активно підтримав міністр вищої освіти і науково-дослідної роботи Єгипту Хані Хиляль.

"Педагог, одягнений у нікаб, приносить приблизно ту ж користь, якби учні слухали його лекції, скажімо, по телефону або в записі. Це недопустимо у ВНЗ і повинно присікатися", - сказав міністр, виступаючи перед професорським складом найбільших в країні університетів. Він також підкреслив важливість особистого прямого контакту педагога і студента у навчальному процесі.

Раніше заборона на носіння нікаба у навчальних аудиторіях була введена лише для студенток ВНЗ.

Торік у боротьбу з нікабами активно включився найбільший ВНЗ Єгипту, стурбований "дивним" фактом збільшення на період екзаменаційних сесій числа студенток, що закривають обличчя. Керівники університетів стверджують, що нікаби серйозно ускладнюють як сам навчальний процес, так і проведення екзаменаційних сесій, відкриваючи великі можливості для різного роду порушень і фальсифікацій.

За матеріалом РИА "Новости".
Новини за темою:
  • 11-річний єгиптянин отримав роботу в Microsoft
  • Google показала концепт комп’ютера, який можна носити як окуляри
  • Американським школяркам заборонили носити чоботи-уггі
  • Англійським школам заборонили фотографувати сніданки учнів
  • Археологи виявили в Єгипті могилу співачки, яка жила майже 3 тисячі років тому
 20.09.2010 10:52
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Стрілець (23.11 - 21.12) Стрілець (23.11 - 21.12)

Сегодня Стрельцам повезло – день для них достаточно оптимистичный. Они будут заряжать окружающих хорошим настроением. Возможно, появится ощущение вдохновения и желание исследовать новое. Планируйте... далі

Інші гороскопи