У РФ екзамен з російської мови не здали 3,3% випускників Русская версия

Федеральним центром тестування оброблено 99,9% надісланих робіт Єдиного державного екзамена (ЄДЕ) з російської мови, повідомляє прес-служба Федеральної служби з нагляду у сфері освіти і науки.

В цілому по Росії не здолали мінімального порогу 3,3% випускників поточного року. Вони зможуть перездати російську мову 19 червня або в інший день за рішенням Державної екзаменаційної комісії в рамках затвердженого розкладу. Але для цього таким випускникам необхідно здолати мінімальний поріг ЄДЕ з математики.

100 балів з російської мови набрали 1364 осіб з 68 регіонів Росії. Федеральна служба з нагляду у сфері освіти і науки РФ прийняла рішення перевірити ще раз високобальні і стобальні роботи в регіонах, результати яких викликають сумніви.

Нагадуємо, результати ЄДЕ з обов'язкових предметів впливають на отримання атестата. Російська мова є також обов'язковою під час вступу до ВНЗ на будь-який напрям підготовки.

Терміни і способи інформування учасників про результати іспиту встановлюються кожним регіоном самостійно.

За матеріалом 5 баллов.
Новини за темою:
  • Таджикистан подає до суду на випускників-педагогів, що відмовилися їхати в сільські школи
  • Школярі, що живуть біля сектору Газа, іспит на атестат зрілості здаватимуть на пільгових умовах
  • DAAD пропонує стипендії для випускників німецьких спецшкіл
  • Багато випускників Британії залишаться без роботи
  • Тбілісі заявляє, що в абхазьких школах порушується право грузин вчитися рідною мовою
 14.06.2010 13:35
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Козерог (22.12 - 20.01) Козерог (22.12 - 20.01)

Сегодня Козероги будут суперэмпатичны – к каждому будет отклик. Но все же стоит быть с этим поосторожнее, ведь от потока эмоций может и голову закружить. Гороскоп на сегодня для знака Козерога советует... далі

Інші гороскопи