Естонські спецслужби шукають шпигунів серед студентів Русская версия

Правоохоронні органи Естонії взяли під особливу увагу біографії та діяльність іноземців, що мали намір поступити на навчання до ВНЗ країни. Про це повідомляє естонська газета Eesti Paevaleht.

У рамках виставки з етнології та фольклоризму, що проходила у квітні, співробітники поліції зажадали від організаторів надати дані всіх учасників заходу.

Особливу увагу спецслужб привернула одна з докторантів-фольклористів з Індії, яка щойно поступила до Тартуського університету.

Цей факт також підтвердила і проректор університету Біруте Клаас, повідомивши, що теж чула про інцидент, коли поліція допитувала жінку-докторанта з Індії.

Міністерство освіти підтверджує, що з Китаю та Індії в масовому порядку надходять запити в галузі біотехнології й інформаційних технологій, тому необхідно спостерігати за тим, наскільки близько гості з-за кордону опиняються до найбільш чутливих тем естонської науки.

За матеріалом Корреспондент.net.
Новини за темою:
  • Microsoft Office 2016 стане доступний у середу
  • Феномен непорочного зачаття вперше відкрито серед хребетних
  • Дослідники отримали докази існування океану води всередині супутника Сатурна
  • У Росії розробили тест для визначення наркоманів серед школярів і студентів
  • Вчені змоделювали клімат Середзем’я
 11.05.2010 09:32
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Скорпіон (24.10 - 22.11) Скорпіон (24.10 - 22.11)

Сегодня у Скорпионов будет значительный прилив энергии. Стоит использовать ее для достижения целей и преодоления препятствий, которые встречаются на пути. Будьте готовы действовать и не бояться... далі

Інші гороскопи