Вступ до Нацакадемії СБУ продовжено до 15 травня Русская версия

За рішенням керівництва Служби Безпеки України Національна академія СБУ цього року буде здійснювати набір курсантів на перший курс за новими правилами прийому. Це черговий крок у рамках удосконалення системи підготовки кадрів в учбових закладах СБУ відповідно до сучасних вимог безпекового сектора держави. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Запровадження у цьому виші, який готує кадри для СБУ та інших правоохоронних органів, відкритого конкурсу дозволить прийняти до лав українських спецслужб обдарованих та освічених молодих людей, які у майбутньому з гідністю відповідатимуть за безпеку держави.

Термін прийому заяв громадян щодо вступу до Академії СБУ продовжено до 15 травня 2010 року. Мінімальна кількість балів сертифіката з профільних загальноосвітніх предметів, з якими абітурієнт допускається до участі в конкурсному відборі - 150.

Юнакам і дівчатам, які мають повну загальну середню освіту, слід звертатися за місцем проживання до регіональних управлінь Служби Безпеки України, де вони отримають направлення до участі в наступних етапах вступних іспитів.

За матеріалом Хрещатик.
Новини за темою:
  • "Батьківщина" збирається законодавчо захистити вступ за результатами ЗНО
  • "Крим-Перспектива": необхідно ввести квоту для інвалідів під час вступу до ВНЗ
  • "Останній дзвінок" у кримських школах перенесли на 11 травня
  • "Парк Київська Русь" запрошує на травневі свята у древньоруському стилі
  • "Студентський захист" відкрив "гарячу" лінію для вступників
 06.05.2010 12:02
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Гороскоп на сьогодні

Водолій (21.01 - 18.02) Водолій (21.01 - 18.02)

Сегодня Водолеи могут почувствовать упадок сил в начале дня, но не переживайте – восстановиться получится очень быстро. К вечеру захочется свободы творчества, креатива и самовыражения. Поддайтесь... далі

Інші гороскопи