"За Україну!" готується до війни з "українофобом" Д.Табачником Русская версия

Партія "За Україну!" вважає новопризначеного міністра освіти і науки України Дмитра Табачника людиною, яка збирається зруйнувати українську гуманітарну освіту і русифікувати українців. Про це йдеться в офіційній заяві партії.

"На тлі всього складу нового уряду особливо цинічно виглядає призначення міністром освіти й науки українофоба Дмитра Табачника. Той факт, що українську освіту, а отже - виховання майбутнього покоління українців, віддано в руки людини, яка зневажає українську мову, історію, національну ідентичність, є прямим викликом всьому українському народу", - сказано у заяві.

Відтак партія "За Україну!" акцентує увагу на тому, що метою призначення Табачника міністром освіти й науки є "знищення системи об’єктивного оцінювання знань, руйнування української гуманітарної освіти і русифікація молодого покоління українців".

"Ми закликаємо всіх, кому не байдужа доля української освіти, готуватися до рішучої боротьби за її захист від такого міністра. Дмитро Табачник, як і будь-який інший посадовець, який спробує зазіхнути на український зміст освіти, ревізувати систему незалежного тестування випускників чи почати нав’язування в освіті російської мови, отримає рішучу відсіч українського народу", - зазначають в партії.

Водночас партія "За Україну!" попереджає, що зі спробами ревізії фахової й патріотичної освітньої політики, вона збирається боротися акціями прямої дії й громадянської непокори.

За матеріалом Pro UA.
Новини за темою:
  • В українських школах вводять курси "Цікава екологія" та "Корисні навики"
  • У Запорізькому національному університеті відбувся другий фестиваль української пісні
  • Українці читають англійську Вікіпедію частіше за українську
  • Жінки в Україні освіченіші за чоловіків
  • Міносвіти України прогнозує держзамовлення у 2011 році до ВНЗ близько 105 тис. місць
 11.03.2010 15:53
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №6903

Випадковий прикол
Інші приколи