10 березня Луганська академія мистецтв проводить презентацію спеціальності... Русская версия

10 березня 2010 року о 15:45 Луганська академія мистецтв (Луганський державний інститут культури і мистецтв і Луганський обласний коледж культури і мистецтв) в холі Луганського державного інституту культури і мистецтв (Червона площа, 7) проводить презентацію спеціальності "Художня фотографія".

У програмі презентації:
- відкриття виставки практичних робіт студентів Луганського обласного коледжу культури і мистецтв (представлені роботи з моменту створення спеціальності в 2003 р.);
- представлення основних спецдисциплін, що вивчаються студентами ЛОККМ з 1 по 3 курси в супроводі слайд-шоу;
- авторські слайд-шоу студентів випускного курсу ЛОККМ спеціальності "Художня фотографія".

На виставці практичних робіт представлені фрагменти дипломних робіт студентів різних років. Глядач побачить роботи Катерини Калініченко, нині студентки інституту театральних і екранних мистецтв імені І.Карпенко-Карого з фотосерії "Удвох", роботи Ганни Столбченко з фотосерії "Міський пейзаж", Ганни Токмачевої - "Ближче до неба", роботи студентів, що стали членами Національного Союзу фотохудожників України (Тетяни Губіної, Лариси Кирьязевої, Кіри Іванової), а також студентів 1 курсу ЛОККМ, що лише здали свою першу сесію.

Серед експонатів виставки - роботи з таких предметів як "Художній фотопортрет", "Художня фотографія", "Фотокомпозиція", "Репортажна фотографія", "Світло та його властивості", "Технологія обробки фото-, кіноматеріалів і фотодрук". Фотороботи як цифрові, так і аналогові, віддруковані на фотопринтері і вручну (методом проекційного друку). Відвідувачів виставки чекає жанрова різноманітність - великопланові портрети, портрети в темній і світлій тональності, пейзажі, натюрморти, казковий сюжет, фотосерія, а також роботи, виконані за допомогою однієї з цікавої техніки аналогового друку - фотограми.

За матеріалом Освітній портал.
Новини за темою:
  • "ДипКорпус" проводить інтернет-вікторину "КІПРіада-50"
  • "Доста!" проводить шкільний конкурс "Малюнки проти стереотипів"
  • "Інститут харчової біотехнології й геноміки" НАНУ проводитиме випробування на ГМО
  • "Лабораторія Касперського" проводить спеціалізоване онлайн-стажування для викладачів ВНЗ
  • "Майкрософту Україна" та Національна академія держуправління підписали угоду про освітній альянс
 10.03.2010 14:38
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Прикол №6954

Випадковий прикол
Інші приколи