Юлія Тимошенко виступила перед студентами ВНЗ Харкова Русская версия

Юлія Тимошенко виступила перед студентами ВНЗ Харкова
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що майбутнє держави залежить від молоді. Про це глава уряду сказала під час зустрічі з молоддю, викладацьким складом і студентами ВНЗ, яка відбулася в рамках робочої поїздки на Харківщину, повідомили в Управлінні зв'язків зі ЗМІ Секретаріату Кабміну.

Тимошенко підкреслила, що на більшість питань, які ставить життя, країна і економіка, є відповіді, але для цього треба мати політичну волю, концентровану владу, бажання працювати і розуміти, яким буде результат. Прем'єр-міністр запросила всіх присутніх, "єдину команду", яка вірить у власну країну і вірить у те, що все може бути чесніше, розумніше і красивіше: "Сьогодні ми обираємо не просто прізвище, а обираємо те, як країна житиме цей рік і десятки років вперед".

Глава уряду вірить, що Україна буде "такою, якою її ви всі хочете бачити і країна буде такою, з якою решта світу захоче брати приклад".

Тимошенко відзначила, що саме молодь, від якої залежить майбутнє, повинна зробити вибір на користь країни. "Сьогодні у ваших руках результат і якщо молодь прийде і скаже своє слово, то результат буде таким, як ви скажете. Ваша акція сьогодні не золота, вона просто безцінна", - підкреслила прем'єр-міністр України.

За матеріалом Форум.
Новини за темою:
  • "На Херсонщині росіяни закликають приводити дітей навчатися за російськими програмами, хто відмовиться обіцяють переслідувати", - Сергій Хлань.
  • "Дуже класно, що голос України там буде" – Артур Пройдаков про перемогу у Global Teacher Prize 2023
  • "Зарплата вчителів після перемоги обговорюється в розмірі 40 тис. грн.", - Сергій Колебошин
  • "Лісову пісню" Лесі Українки переклали бенгальською мовою
  • "Останній дзвінок" у кримських школах перенесли на 11 травня
 03.02.2010 16:35
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

-Девушка, девушка! Скажи телефон, я запомню!
-Ну запоминай, математик: восемьдесят девять миллиардов сто двадцать семь миллионов семьсот девяносто четыре тысячи сто пятьдесят три.
Інші анекдоти