Школярі Донецької області "прогуляли" 3 мільйони уроків Русская версия

Школярі Донецької області "прогуляли" 3 мільйони уроків. Про це в ході прес-конференції сказав начальник Головного управління освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Юрій Соловьйов.

"Карантин у нас почався в різних школах в різний час. З 8 грудня в Маріуполі і до 21 грудня в цілому по області. На сьогодні ми маємо в деяких школах до 30 пропущених навчальних днів. У той же час, цих втрат не зазнала вся Україна. 100%-ий карантин був лише у Донецькій області і в Севастополі, 80% було у Дніпропетровську - вся інша Україна працювала", - сказав Юрій Соловьйов.

За його словами, велику допомогу надала управлінню освіти державна телерадіокомпанія, яка транслювала уроки для 11-класників. Крім того, активно використовувалися Інтернет-ресурси, де розміщували уроки і завдання для школярів. Фахівцями розроблена система ущільнення навчального матеріалу, яка дозволить учням швидко надолужити матеріал.

Ю.Соловьйов також відзначив, що продовження навчального тижня з 5-ти до 6-ти денного виключене, оскільки не передбачена додаткова оплата роботи вчителів. У той же час, коректування навчальних планів буде визначено кожною школою індивідуально і погоджене з управлінням освіти.

У Головному управлінні освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації відзначили, що зарплата вчителям виплачена у повному об'ємі і навіть нарахована премія, вимушені канікули не вплинуть на оплату праці педагогів.

За матеріалом Остров.
Новини за темою:
  • Розпочався Всеукраїнський проєкт «Енергоефективність та екологія для школярів»
  • Євросоюз цікавиться донецькими школярами
  • У квітні 2012р. в українській Вікіпедії вперше переглянуто більше 50 мільйонів сторінок за місяць
  • У Києві поновилося безкоштовне харчування більше 11,5 тисяч школярів
  • Бюро журналістських розслідувань "Свідомо" оголошує набір школярів 9-11 класів до Школи журналістики
 14.01.2010 15:35
 

Навігація

Як знайти реферат? Як написати реферат? Як оформити реферат? Перекладач Перевірка правопису Дошка оголошень Пошук по сайту Статистика Топ 20 Допомога проекту Порекомендувати сайт Авторські права Зворотний зв’язок Підписка

Дозвілля

Анекдоти Гороскопи Приколи Карти

Допоможи іншим

Довелося самому робити реферат? Є український підручник або методичка? Тоді допоможи іншим полегшити навчання, додай реферат або підручник у базу сайту.

Анекдот

Отправляются Американец, Русский и Испанец в кругосветку. Каждый участник берёт с собой всё, что пожелает. Американец пригласил всех своих любовниц, Русский взял полное собрание Чайковского и шахматы, а Испанец-сигары.
Через год возвращаются.
Американец кое-как сползает с корабля, а за ним сходят все его женщины с двумя-тремя детьми каждая. Русский сходит с корабля в абсолютно невменяемом... далі
Інші анекдоти